Screens Van Topkwaliteit In Dordrecht

Screens Die Privacy Respecteren In Dordrecht


Zonwerende Screens In De Regio DordrechtScreens Die Zichtbaarheid Behouden In Dordrecht

De grootte van het doek zal de afmetingen van de kast bepalen. De behuizing kan op verschillende manieren geplaatst worden ( zie boven ). Afhankelijk van de stijl van jouw woning of kantoor kan je de kast verkrijgen in . De kast is half-rond, recht en afgeschuind verkrijgbaar. Meestal bestaat het gamma uit een aantal standaardkleuren en eigenlijk zijn ze in bijna alle verkrijgbaar, er kan wel een meerprijs gevraagd worden hiervoor.
: de zijkant van het doek zit niet vast aan de geleiders, de voorlat met screendoek glijdt in de zijprofielen. Het doek zelf wordt opgespannen tussen de luifelkast en de voorlat. : windvaste uitvoering met aluminium geleiders aan de zijkanten, ze worden ook wel zipscreens of ritsscreens genoemd. Het doek schuift zit via en zijdelingse ritssluiting in de geleiders.


Dergelijke screens zijn een stuk duurder maar meer windbestendig, ze worden ook wel windvaste raamscreens genoemd. : hoe zwaarder de onderlat, hoe strakker het doek zal hangen. Dankzij de bediening van het raamscreen, is het mogelijk het doek omhoog en omlaag te halen. Je kan kiezen tussen de met band of slinger of d.m.v.


Screens zonwering is een zonwering die aan de buitenkant van uw woning hangt en een goed alternatief is voor de duurdere rolluiken. Maar hoe gebruikt u deze zonwering het meest effectief? En welk prijskaartje hangt daar aan? Lees verder en al uw vragen over screens worden beantwoord. Is dit niet het geval? Neem dan contact op via de mail.


Efficiënte Zonwerende Screens Voor Moderne Woningen In Dordrecht


Deze hebben allemaal verschillende functies, uitstralingen en eigenschappen. Dus welke past het beste bij uw huis? Reguliere screen: Een goede keuze bij een beperkt budget. Het beschermt tegen de zon, maar is niet geschikt voor bescherming tegen wind en insecten. Ritsscreen: Dit screen wordt vast geritst in de geleiders waardoor hij steviger is.


Prijstechnisch een stukje duurder dan het reguliere screen. Universeel ritsscreen: Hetzelfde als een normaal ritsscreen, maar hij kan grotere overspanningen aan. Smart ritsscreen: Een screen om in te zetten wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is. De onderlijst verdwijnt in de kast waardoor ruimte bespaart wordt. Lockscreens: Het enigste model screen dat horizontaal toegepast kan worden.


Voor verdere informatie over deze screens kunt u gaan naar: Screens zijn zonweringen die gebruik maken van screendoeken om hun zonwerende functie te krijgen. Deze doeken zijn in verschillende kleuren te krijgen, maar ook met verschillende functies. Hier een lijst met de verschillen in doeken. Soltis: Soltis heeft zonweringsdoeken die gemaakt zijn van polyester wat omhuld is met PVC.


Deze doeken hebben uitstekende ventilatie, bescherming tegen UV Stralen en zijn vuilafstotend waardoor de doeken langer meegaan. Helio / Copaco / Mermet: Deze merken leveren allemaal ongeveer dezelfde doeken met wat kleine verschillen. Ze hebben een doorlaatbaarheid van 16%, hebben dezelfde functies als de Soltis doeken, maar zijn in tegenstelling van Soltis gemaakt van Glasvezel en is omhuld met PVC.


Betrouwbare Zonwering Experts: Screens Dordrecht


Soltis Blackout: Deze doeken zijn ook van het merk Soltis, maar hebben een groot verschil met de normale Soltis doeken. De blackout variant heeft namelijk een doorlaatbaarheid van 0%, is gemaakt van Polyesterdraden en is omhuld met PVC. Sommige doeken kunnen niet samengesteld worden met de verschillende soorten screens. Voor meer informatie over het samenstellen van uw screen kunt u verwijzen naar onze website: Screens zijn een zonwering voor aan de buitenkant van uw woning.


Een aantal voordelen die u kunt verwachten van uw screens als buitenzonwering zijn: - U houdt de warmte (tot ongeveer 90%) van de zon buiten;- Screens zijn goedkoop en de prijzen verschillen veel waardoor screens voor iedereen betaalbaar kan zijn;- Screendoeken zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar;- U heeft de optie om uw screen aan te sluiten op uw smart home applicatie;- Screens hebben een isolerende werking;- Een ritsscreen met verduisteringsdoek kan eventueel gebruikt worden als verduistering van bijvoorbeeld de slaapkamer.


Zonnescreens, ook vaak kortweg screens genoemd, zijn een moderne vorm van zonwering die steeds populairder wordt. Dit komt doordat zonnescreens niet enkel puur als zonwering hun diensten bewijzen, maar nog veel meer voordelen met zich meebrengen. In deze blog delen we wat zonnescreens nog meer voor u kunnen betekenen. Wist u bijvoorbeeld dat zonnescreens ook goede privacybevorderaars zijn, of dat zij ruimtebesparend kunnen werken? Lees snel verder en u zult zien dat zonnescreens veel meer in petto hebben dan enkel het weren van de zon.


Flexibele Zonwering Opties: Screens Dordrecht


Zonnescreens zijn namelijk doorzichtig van binnen naar buiten, maar niet andersom. Concreet betekent dit: u zit op uw vrije dag op de bank en ziet door de screens in de woonkamer heen wat er op straat gebeurt. U ziet bijvoorbeeld de buurman naar zijn werk vertrekken. De buurman ziet u echter niet op de bank zitten, want hij kan niet door de screens heen naar binnen kijken.


Zonnescreens zijn hiervoor de ideale manier. Een zonnescreen legt als het ware een beschermende laag over uw ruiten. Screens houden zo vocht en vuil tegen. Ze vangen bijvoorbeeld regenwater en opspattende modder op en houden uw ramen zo schoner. Een ritsscreen zit aan beide zijden van boven tot onder vast en laat dus nog minder viezigheid bij uw ramen dan een standaard screen.


Betrouwbare Zonwering Experts: Screens Dordrecht


Houd er wel rekening mee dat u uw screens niet kunt oprollen als zij nog nat zijn. Laat uw screens na een regenbui daarom eerst drogen voordat u ze weer ophaalt. Een zonnescreen is een glad, dun doek dat strak voor het raam gespannen is. Dit maakt zonnescreens tot een zeer strakke vorm van zonwering die qua kleur eenvoudig aan de gevel is aan te passen.


(Voor meer overeenkomsten en verschillen tussen rolluiken en screens leest u onze blog screens zonwerend waarin wij rolluiken en screens vergelijken). Ook het interieur kan door screens nog strakker worden ingericht: de zonwering hangt buiten en binnen hebt u dus geen rolgordijnen of iets dergelijks meer nodig. Dit zorgt voor een moderne, ruimtelijke uitstraling in bijvoorbeeld uw erker of bij uw openslaande terrasdeuren.


Zonwerende Screens Voor Energiebesparing In Dordrecht


Kies voor verduisterende screens en de stof van de screens laat 0% van het zonlicht door. U hebt dus een goede nachtrust zonder dat u nog (rol)gordijnen of andere raamdecoratie nodig hebt. Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw screens op afstand open of dicht te doen. Op zondagmorgen kunt u bijvoorbeeld op afstand uw screens bedienen en rustig wakker worden nadat u vanuit uw bed de zonnescreen hebt geopend en de zon hebt binnengelaten.


Dit is bijvoorbeeld perfect als u eigenlijk een meubel op de plaats wilt zetten waar een gordijn zou moeten hangen of als u in de erker een zithoekje wilt creëren dat met normale gordijnen aan het zicht onttrokken zou zijn. In het geheel geen omkijken meer hebben naar uw zonnescreens? Neem uw elektrische screens dan op in uw smart home systeem! Stel scenario’s in om de favoriete instellingen van uw screens op te slaan en eenvoudig weer op te roepen.


Wilt u uw huis beschermen tegen zonlicht, ook als u niet thuis bent? Sluit een zonnesensor aan binnen uw smart home systeem en laat uw zonnescreens automatische dichtgaan op het moment dat de zon naar binnen schijnt. Horren zijn niet meer nodig: met een screen laat u wel lucht en licht door, maar geen muggen, vliegen en andere insecten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *